Zastava Bosne i Hercegovine

NARODNA SKUPšTINA RS: DEVETO VANREDNO ZASEDANJE SKUPšTINE 16. JUNA 2015. GODINE: PREDLOG ZAKONA O ODBRANI OD GRADA, PREDLOG ZAKONA O ZAPALJIVIM I GORIVIM TEčNOSTIMA I ZAPALJIVIM GASOVIMA I PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O MINISTARSTVIMA


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Maja Gojković, sazvala je Deveto vanredno zasedanje Narodne skupštine za utorak, 16. jun 2015. godine, na zahtev Vlade Srbije.

Na dnevnom redu biće Predlog zakona o odbrani od grada, Predlog zakona o zapaljivim i gorivim tečnostima i zapaljivim gasovima i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima, koje je podnela Vlada Srbije.

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Ruske Federacije o vojno-tehničkoj saradnji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Belorusije o saradnji u oblasti odbrane, Predlog odluke o usvajanju Godišnjeg plana upotrebe Vojske Srbije i drugih snaga odbrane u multinacionalnim operacijama u 2015. godini, Predlog odluke o učešću pripadnika Vojske Srbije u multinacionalnim operacijama u 2015. godini i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora o izmenama i dopunama Finansijskog ugovora (Program modernizacije škola) između Republike Srbije i Evropske investicione banke.

Zasedanje će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, Trg Nikole Pašića 13, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Press služba Narodne skupštine, 12.06.2015.