Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O USLOVIMA ZA UPUćIVANJE ZAPOSLENIH NA PRIVREMENI RAD U INOSTRANSTVO I NJIHOVOJ ZAšTITI: 15., 17. I 19. JUNA 2015. GODINE


Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Niš, organizuju okrugli sto na kome će biti prezentovana rešenja iz Nacrta zakona o uslovima za upućivanje zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i njihovoj zaštiti.

Javna rasprava biće održana 15. juna 2015. godine, sa početkom u 11:00 sati, RPK Niš, Dobrička 2, velika sala, drugi sprat.

Nacrt zakona predstaviće Zoran Lazić, pomoćnik ministra za rad, i Snežana Bogdanović, šef Odseka za unapređenje oblasti rada i prava po osnovu rada u zemlji i inostranstvu.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, organizuju okrugli sto na kome će biti prezentovana rešenja iz Nacrta zakona o uslovima za upućivanje zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i njihovoj zaštiti.

Javna rasprava biće održana 17. juna 2015. godine, sa početkom u 11:00 sati, Privredna komora Vojvodine, Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, velika sala, 3. sprat.

Nacrt zakona predstaviće Zoran Lazić, pomoćnik ministra za rad, i Jelena Starčević, rukovodilac Grupe za oblast rada sa inostranim elementom i unapređenje prava zaposlenih.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Privredna komora Srbije organizuju okrugli sto na kome će biti prezentovana rešenja iz Nacrta zakona o uslovima za upućivanje zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo i njihovoj zaštiti.

Javna rasprava biće održana 19. juna 2015. godine, 11:00 sati, PKS Beograd, Resavska 15, velika sala.

Nacrt zakona predstaviće Zoran Lazić, pomoćnik ministra za rad, i Snežana Bogdanović, šef Odseka za unapređenje oblasti rada i prava po osnovu rada u zemlji i inostranstvu.

Predloge, sugestije, inicijative i komentare dostaviti na mail: javnarasprava.rad@minrzs.gov.rs.

Izvor: Vebsajt Privredna komora Srbije, 14.06.2015.