Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKAZANE REDOVNA I SVEČANA SEDNICA SKUPŠTINE BEOGRADA


Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za četvrtak, 16. april, u 10 časova na Trgu Nikole Pašića 6 redovnu sednicu gradske skupštine. Nakon nje, u 15 časova u zgradi Starog dvora biće održana svečana sednica, na kojoj će biti saopštene odluke o dodeli nagrada grada Beograda za 2014. godinu.

Na redovnoj sednici gradski odbornici će odlučivati o planovima generalne regulacije za izgradnju objekata i vodova sistema daljinskog grejanja u Beogradu (za celine A3, B5 i B2), Predlogu plana detaljne regulacije centra Lazarevca, kao i Predlogu plana za prostor između ulica Vuka Karadžića, Mije Aleksića, Valandovske i OŠ "Knez Lazar" u Lazarevcu. Na dnevnom redu sednice naći će se i Predlog odluke o građevinskom zemljištu, kao i Predlog odluke o raspolaganju stanovima Grada Beograda. Odbornici će odlučivati i o Predlogu zaključka o usvajanju informacije o potrebi osnivanja društva sa ograničenom odgovornošću "Naučno-tehnološki park Beograd".

Na dnevnom redu 16. sednice Skupštine grada naći će se i odluke o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Izvor: Vebsajt grada Beograda, 14.4.2015.