Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

RASPISAN TENDER ZA USLUGE PODRŠKE ZA PUŠTANJE U PRODUKCIJU I RAD ELEKTRONSKOG CENTRALIZOVANOG SISTEMA ZA UPRAVLJANJE FAKTURAMA: Rok za prijavu 10. januar 2023. godine. Vrednost posla 225 miliona dinara


Ministarstvo finansija raspisalo je tender za usluge podrške za puštanje u produkciju i rad elektronskog centralizovanog sistema za upravljanje fakturama.

Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, tenderom je obuhvaćena tehnička podrška korisnicima za integraciju njihovih sistema sa Sistemom e-faktura, zatim podrška za operativno korišćenje Sistema e-faktura kao i objavljivanje sadržaja i ažuriranje kanala komunikacije. U opisu posla navodi se i potreba za izradom izveštaja i analiza rada Sistema e-faktura, kao i organizovanje tehničkih radionica za informacione posrednike i kontakt centar.

Vrednost posla iznosi 225 miliona dinara, a rok za učešće na tenderu je 10. januar 2023. godine do 12 sati.

Više detalja o tenderskoj dokumentaciji možete pronaći OVDE.

Podsećamo, od 1. januara 2023. razmena e-faktura biće u potpunosti obavezna i u transakcijama unutar privatnog sektora, čime će proces prelaska na novi, moderni način rada, započet u maju ove godine, biti završen.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt eKapija, 09.12.2022.
Naslov: Redakcija