Zastava Bosne i Hercegovine

Predstavljanje Nacrta Strategije i Akcionog plana za harmonizovanu oblast u okviru pregovaračkog poglavlja 1 - sloboda kretanja robe 17. oktobra 2016. godine


Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede i Tvining projektom "Jačanje kapaciteta nacionalnog sistema za infrastrukturu kvaliteta i tela za ocenjivanje usaglašnosti proizvoda u Republici Srbiji" (IPA 2013 - SR 13 IB EK 01) organizuje predstavljanje Nacrta Strategije i Akcionog Plana za harmonizovanu oblast u okviru Pregovaračkog poglavlja 1 - Sloboda kretanja robe.

Predstavljanje Nacrta Strategije i Akcionog Plana biće održano 17. oktobra 2016. godine, sa početkom u 12:00 sati, PKS, Resavska 15, sala 2, prizemlje.

Cilj skupa je da se predstavnicima privrede i drugim zainteresovanim stranama predstavi nacrt ovog strateškog planskog dokumenta, značajnog kako za povećanje konkurentnosti srpskih preduzeća i industrije na domaćem i međunarodnim tržištima, tako i za prepoznavanje nacionalnog sistema za infrastrukturu kvaliteta Republike Srbije, te napredak u pregovorima o pristupanju i integraciji Republike Srbije u EU, u okviru PG1.

U uvodnom delu sastanka učesnicima će se obratiti potpredsednik Privredne komore Srbije, Miroslav Miletić, kao i Tanja Miščević, šef pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, Jovan Petrović, v.d. pomoćnika ministra u Ministarstvu privrede i predsednik Pregovaračke grupe za PG1 i predstavnik Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Kontakt: Jelena Babić, T: 011 33 04 570, E: eu@pks.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 13.10.2016.
Naslov: Redakcija