Zastava Bosne i Hercegovine

ZOVE VAS PREKRŠAJNI SUD? KO JE POKRENUO POSTUPAK I KO VAS GONI?: Online tematska otvorena vrata biće održana 16. marta 2023. godine


Građani i građanke će u četvrtak, 16. marta 2023. godine u terminu od 15:30 - 17:00 časova biti u mogućnosti da čuju izlaganja i postave pitanja sagovornicima na temu: “Zove vas prekršajni sud? Ko je pokrenuo postupak i ko vas goni?”. Događaj će biti emitovan uživo na Facebook stranici Otvorenih vrata pravosuđa.

Sagovornici su:

  • Vladimir Živankić, sudija Prekršajnog suda u Kikindi;
  • Goran Dojčinović, advokat;
  • moderator: Milan Krilović, Institut za medijaciju, pregovaranje i javne politike i saradnik Udruženja Narodni parlament.

Pozvani ste da u komentaru ispod ovog posta na Facebook stranici Otvorenih vrata pravosuđa pre ili za vreme trajanja događaja postavite pitanja za sagovornike. Nakon njihovog izlaganja, moderatorka će sumirati sva pitanja i postaviti ih sagovornicima kojima su namenjena.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt Otvorena vrata pravosuđa, 10.03.2023.
Naslov: Redakcija