Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O AUDIOVIZUELNOM I FILMSKOM NASLEĐU: Rasprava će trajati do 24. januara 2022. godine


Radna grupa za izradu Nacrta zakona o audiovizuelnom i filmskom nasleđu, obrazovana rešenjem Ministarstva kulture i informisanja, izradila je prethodno navedeni Nacrt zakona.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o audiovizuelnom i filmskom nasleđu sprovodi se u periodu do 24. januara 2022. godine, a po okončanju javne rasprave Ministarstvo kulture i informisanja će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i objaviće ga na svojoj internet strani, portalu e-uprave i portalu “eKonsultacije”.

Javna rasprava o Nacrtu zakona u formi okruglog stola, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera, održaće se po sledećem rasporedu:

- u Nišu, 17. januara 2022. godine, u 12 časova, u Niškom kulturnom centru,

- u Beogradu, 19. januara 2022. godine, u 12 časova, u Jugoslovenskoj kinoteci.

Svi zainteresovani svoje primedbe, predloge i sugestije mogu dostaviti na utvrđenim obrascima za komentare (koje možete preuzeti na sajtu) na e-mail: zakonfilmskonasledje@kultura.gov.rs ili poštom Ministarstvu kulture i informisanja, 11000 Beograd, ulica Vlajkovićeva broj 3.

Izvor: Vebsajt Ministarstva kulture i informisanja, 20.12.2021.
Naslov: Redakcija