Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ZAKAZANA ZA 14. NOVEMBAR 2018. GODINE: Na dnevnom redu, izmedđu ostalog, predlozi odluka o izmenama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda i izmenama i dopunama Odluke o Gradskom pravobranilaštvu Grada Beograda


Predsednik Skupštine Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je za sredu, 14. novembar, osmu sednicu Skupštine grada.

Na dnevnom redu sednice naći će se Predlog odluke o otpisu potraživanja dospelih na dan 31. decembra 2016. godine, po osnovu neizmirenih potraživanja za stanove solidarnosti Grada Beograda prema privrednom društvu “Galenika” a.d. iz Beograda.

Odbornici će odlučivati i o:

- Predlogu odluke o postavljanju sistema javnih bicikala na teritoriji grada Beograda,

- Predlogu odluke o izmenama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, kao i

- Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o Gradskom pravobranilaštvu Grada Beograda.

Na dnevnom redu je i:

- Predlog detaljne regulacije za deo Bloka 65 u opštini Novi Beograd,

- Predlog plana detaljne regulacije Bloka između ulica Vojvode Stepe, Otokara Keršovanija, Bilećke i Generala Rašića na Voždovcu,

- Predlog plana detaljne regulacije komercijalne zone uz Ibarsku magistralu, kao i nekoliko predloga odluka o izradi planova detaljne regulacije.

Odbornici će po skraćenom postupku odlučivati o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda.

Izvor: Vebsajt Grada Beograda, 10.11.2018.
Naslov: Redakcija