Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 13. NOVEMBRA 2015. GODINE OTVARANJE KANCELARIJE ZA BUDżET


Potpredsednik Narodne skupštine i predsednik Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstva, Veroljub Arsić i izvršni direktor Vestminsterske fondacije za demokratiju, Entoni Smit, otvoriće u petak, 13.novembra 2015. godine, Kancelariju za budžet u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Ceremonija otvaranja Kancelarije održaće se u Domu Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13, u centralnom holu, sa početkom u 12 časova.

Pre ceremonije otvaranja predstavnici Vestminsterske fondacije za demokratiju i Parlamenta Škotske razgovaraće sa potpredsednikom Narodne skupštine i predsednikom Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstva Veroljubom Arsićem, (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13, sala 2, sa početkom u 10.30 časova) i sa predsednicima poslaničkih grupa i članovima Upravljačke grupe programa "Jačanje kapaciteta Narodne skupštine za unapređenje efikasnog parlamentarnog nadzora nad trošenjem budžetskih sredstava (Dom Narodne skupštine, Trg Nikole Pašić,a 13, sala 2, sa početkom u 11 časova). 

Izvor: Press služba Skupština Srbije, 12.11.2015.
Naslov: Redakcija