Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE: PKS ORGANIZUJE RADIONICE "RAZVOJ PREDUZETNIšTVA, EFIKASNIJE POSLOVANJE I JAčANJE KONKURENTNOSTI" NAMENJENIH SEKTORU MALIH I SREDNJIH PRIVREDNIH DRUšTAVA


U Privrednoj komori Kruševca, 13. oktobra 2015. godine, biće održana prva u nizu serije edukativnih radionica pod nazivom "Razvoj preduzetništva, efikasnije poslovanje i jačanje konkurentnosti" namenjenih sektoru malih i srednjih privrednih društava.

Cilj radionica, koje će se u periodu oktobar-decembar 2015. godine održavati u regionalnim privrednim komorama u Srbiji, jeste unapređenje poslovnog ambijenta, podizanje konkurentnosti i efikasnosti domaće privrede i pružanje podrške sektoru malih i srednjih privrednih društava.

 Radionice organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede i Ministarstvom finansija-Upravom carina, a uz podršku kompanije DHL International Beograd.

Predstavnici Privredne komore Srbije predstaviće novi paket usluga PKS, koji obuhvata pravnu pomoć, finansijski konsalting, podršku za izlazak na inostrana tržišta, pomoć u apliciranju za fondove i programe EU.

Biće predstavljen i web portal Poslovanje.rs na kome se nalaze brojne informacije o raspoloživim izvorima finansiranja, bazama potencijalnih poslovnih partnera, informacije o CE znaku, Forumu privrede o propisima kao i Biznis Info Servis - informativni servis PKS koji u roku od 48 sati obezbeđuje informacije potrebne za dnevno poslovanje.

Privrednici će biti u prilici da dobiju i detaljne informacije o sporazumnom finansijskom restrukturiranju kao načinu rešavanja finansijskih problema, kao i informacije o kontrolisanju usluga privatnog obezbeđenja.

Izvor: Vebsajt Privredna komora Srbije, 12.10.2015.
Naslov: Redakcija