Zastava Bosne i Hercegovine

VISOKI SAVET SUDSTVA: Obaveštenje o datumu održavanja ispita za izbor sudija u osnovnim i prekršajnim sudovima


Visoki savet sudstva obaveštava kandidate koji su podneli prijave na Oglas za izbor sudija u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, Osnovnom sudu u Aranđelovcu, Osnovnom sudu u Valjevu, Osnovnom sudu u Vrbasu, Osnovnom sudu u Vršcu, Osnovnom sudu u Velikoj Plani, Osnovnom sudu u Gornjem Milanovcu, Osnovnom sudu u Zaječaru, Osnovnom sudu u Majdanpeku, Osnovnom sudu u Mladenovcu, Osnovnom sudu u Prokuplju, Osnovnom sudu u Rumi, Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici, Osnovnom sudu u Senti, Osnovnom sudu u Trsteniku, Osnovnom sudu u Užicu i Prekršajnom sudu u Beogradu, koji je objavljen u “Službenom glasniku RS”, br. 53/21 od 28. maja 2021. godine, a koji imaju obavezu da polažu ispit za navedene sudove, na kome se ocenjuje stručnost i osposobljenost kandidata za sudiju koji se prvi put bira, da će se ispit održati dana:

ISPIT ZA OSNOVNE SUDOVE - 27. septembra 2021. godine, u Velikoj i Maloj sali Narodne skupštine RS, ul. Kralja Milana br.14, sa početkom u 10:00 časova (registracija kandidata počinje u 09:30 časova),

ISPIT ZA PREKRŠAJNI SUD - 28. septembra 2021. godine, u Maloj sali Narodne skupštine RS, ul. Kralja Milana br.14, sa početkom u 10:00 časova (registracija kandidata počinje u 09:30 časova)

 Svi kandidati koji dolaze na ispit su u obavezi da nose zaštitnu masku.

Preuzmite:

Izvor: Vebsajt VSS, 07.09.2021.
Naslov: Redakcija