Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDŽETSKOG FONDA ZA UNAPREĐENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI RADI FINANSIRANJA PROJEKATA U OBLASTI EFIKASNOG KORIŠĆENJA ENERGIJE U 2016. GODINI U JEDINICAMA LOKALNE SAMOUPRAVE: ROK ZA PODNOšENJE PRIJAVA DO 16. MAJA 2016. GODINE. PRAVO NA UčEšćE IMAJU JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE KOJE MOGU PRIJAVITI SAMO JEDAN PROJEKAT UNAPREđENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI


11. aprila 2016. godine objavljen je Javni poziv za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti radi finansiranja projekata u oblasti efikasnog korišćenja energije u 2016. godini u jedinicama lokalne samouprave.

Predmet javnog poziva je finansiranje projektata unapređenja energetske efikasnosti u jedinicama lokalne samouprave kojima se realizuju mere u skladu sa Uredbom o utvrđivanju programa finansiranja aktivnosti i mera unapređenja efikasnog korišćenja energije u 2016. godini ("Sl. glasnik RS", br. 13/2016).

Ukupno raspoloživa bespovratna sredstva koja se dodeljuju u javnom pozivu iznose do 125 miliona dinara.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave koje mogu prijaviti samo jedan projekat unapređenje energetske efikasnosti.

Rok za podnošenje prijava: prijave treba da pristignu na pisarnicu Ministarstva rudarstva i energetike (Kralja Milana 36) i budu overene pečatom prijema do 16. maja 2016. godine, do 15 sati.

Odluka o izboru biće objavljena u roku od 30 dana od poslednjeg dana roka za podnošenje prijava na internet stranici Ministarstva.

Ovde možete preuzeti:

 Tekst javnog poziva

Prilozi

Prilog-2

Izvor: Vebsajt Ministarstva rudarstva i energetike, 11.04.2016.
Naslov: Redakcija