Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

COVID-19 INFO SERVIS ZA PRIVREDU: Privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama u vezi sa virusom korona


Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privrede, pokrenula je Info servis uz pomoć koga privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

- Ukoliko imate problem ili pitanje u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom, učešćem na sajmovima, pozivamo vas da nam se obratite kako bismo vas informisali i pomogli da prilagodite poslovanje u skladu sa aktuelnim merama. Cilj nam je da vam pružimo podršku i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije, kao i privrede Srbije u celini - navode iz PKS-a.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Republike Srbije, resornih ministarstava i nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate i bilateralne ekonomske relacije sa stranim partnerima.

Ukoliko na Vaše upite možemo odgovoriti pisanim putem, molimo vas da nam se obratite mejlom na: covid19@pks.rs

Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Na osnovu pristiglih upita, PKS će napraviti pregled odgovora na najčešće postavljana pitanja koji će biti objavljen na portalu, radi bržeg i efikasnijeg informisanja.

Izvor: Vebsajt PKS, 12.03.2020.
Naslov: Redakcija