Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKLJUČEN PROTOKOL O SARADNJI IZMEĐU PARAGRAFA I AKADEMIJE STRUKOVNIH STUDIJA ZAPADNA SRBIJA


9. novembra 2020. godine zaključen je protokol o saradnji između kompanije Paragraf Lex i Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija, iz Užica, za rad sa pravnom bazom "Paragraf Lex".

Cilj saradnje je unapređivanje pravno-informatičkog znanja i ekonomskog istraživanja, unapređenje legal research-a, kao i drugih praktičnih znanja i veština putem edukacije i osposobljavanja studenata za korišćenje savremenih informacionih tehnologija i pravne baze "Paragraf Lex", koja predstavlja neophodno sredstvo za savremeno i stručno poslovanje.

Potpisnici Protokola će zajednički organizovati pravno-informatički kurs za rad u elektronskoj pravnoj bazi "Paragraf Lex" za studente u prostorijama Akademije.

Kurs za rad u elektronskoj pravnoj bazi "Paragraf Lex", u trajanju od 15 školskih časova, će voditi ovlašćeni sertifikovani predavač, licenciran i obučen od strane Paragrafa.

Paragraf će obezbediti besplatnu obuku za zaposlene na Akademiji, koji su zainteresovani za rad sa elektronskom pravnom bazom "Paragraf Lex".

Izvor: Redakcija, 11.11.2020.