Zastava Bosne i Hercegovine

VISOKI SAVET SUDSTVA: Izborna komisija donela Uputstvo za sprovođenje postupka predlaganja kandidata za izborne članove VSS iz reda sudija, Odluku o izbornim radnjama i rokovima za sprovođenje postupka predlaganja kandidata i Pravila o radu biračkih odbora za sprovođenje postupka predlaganja kandidata za izborne članove VSS iz reda sudija


Izborna komisija Visokog saveta sudstva je 7. oktobra 2020. godine održala prvu sednicu u postupku sprovođenja postupka predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija. 

Predsednik Izborne komisije Bata Cvetković obavestio je prisutne članove da je primio Odluku predsednika Visokog saveta sudstva Dragomira Milojevića o otpočinjanju postupka predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija.

Na sednici Izborna komisija donela je Uputstvo za sprovođenje postupka predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija, Odluku o izbornim radnjama i rokovima za sprovođenje postupka predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija i Pravila o radu biračkih odbora za sprovođenje postupka predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija

Saopštenja za javnost i sva akta u vezi sa radom Izborne komisije biće objavljena na internet stranici Visokog saveta sudstva. 

Lica koja su zainteresovana da prate postupak predlaganja kandidata za izborne članove Visokog saveta sudstva iz reda sudija mogu da podnesu prijavu Izbornoj komisiji na e mail: ana.calovska@vss.sud.rs ili poštom na adresu: Visoki savet sudstva, Izborna komisija, Resavska 42, Beograd.

Izvor: Vebsajt Visoki savet sudstva, 07.10.2020.
Naslov: Redakcija