Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ZAJEDNIČKA SEDNICA VLADE RS I VLADE APV 22. OKTOBRA 2016. GODINE: Razmatranje pitanja koja se tiču bržeg ekonomskog razvoja pokrajine, budžeta za 2017. godinu, zajedničkih investicija i pitanja razvoja manje razvijenih opština u Vojvodini


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da će u subotu, 22. oktobra 2016. godine, u Novom Sadu biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade, na kojoj će biti razmatrana pitanja koja se tiču bržeg ekonomskog razvoja pokrajine, budžeta za narednu godinu, velikih zajedničkih investicija i pitanja razvoja manje razvijenih opština u Vojvodini.

"Pokrajinska vlada je započela pripreme za ovu sednicu, koju doživljavamo kao veliku šansu za Vojvodinu i utemeljenje nove politike okupljanja oko projekata koji doprinose ubrzanom ekonomskom razvoju. Resorni ministri i pokrajinski sekretari imaće priliku i obavezu da, nakon utvrđivanja zajedničkih planova na sednici 22. oktobra, intenziviraju aktivnosti koje će dovesti do konkretnih investicija lokalnog, regionalnog i nacionalnog značaja u Vojvodini", rekao je predsednik Mirović.

Izvor: Vebsajt Vlade AP Vojvodine, 10.10.2016.
Naslov: Redakcija