Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ISPITIVANJU, ŽIGOSANJU I OBELEŽAVANJU ORUŽJA, NAPRAVA I MUNICIJE: Rasprava će trajati do 30. jula 2018. godine


U postupku pripreme zakona kojim se uređuje oblast ispitivanja, žigosanja, obeležavanja i homologacije oružja, osnovnih delova oružja, naprava i municije, prava i obaveze proizvođača, uvoznika, ovlašćenih prodavaca, ovlašćenih servisera i vlasnika oružja, osnovnih delova oružja, naprava i municije, prava i obaveze ovlašćenog pravnog lica za ispitivanje, žigosanje i obeležavanje oružja, naprava i municije, Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona o ispitivanju, žigosanju i obeležavanju oružja, naprava i municije.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici relevantnih državnih organa, nevladin sektor, eminentni stručnjaci u ovoj oblasti, kao i druge zainteresovane strane.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu unutrašnjih poslova putem elektronske pošte na adresu: mirjana.cubrovic@mup.gov.rs ili na adresu Ministarstvo unutrašnjih poslova, Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 2.

U toku javne rasprave biće organizovan okrugli sto u Beogradu.

Javna rasprava će se održati u periodu do 30. jula 2018. godine.

Izvor: Vebsajt MUP, 10.07.2018.
Izvod iz vesti, Naslov Redakcija