Zastava Bosne i Hercegovine

NARODNA SKUPŠTINA RS: 10. MAJA 2016. GODINE ODRżANE SEDNICE ODBORA ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA I RAVNOPRAVNOST POLOVA, ODBORA ZA PRAVOSUđE, DRżAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU - DATO POZITIVNO MIšLJENJE NA PREDLOG PREGOVARAčKE POZICIJE RS ZA MEđUVLADINU KONFERENCIJU O PRISTUPANJU EU ZA POGLAVLJE 24 "PRAVDA, SLOBODA I BEZBEDNOST"


43. sednica Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova

Odbor za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova je na sednici održanoj 10. maja 2016. godine, koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 24 "Pravda, sloboda i bezbednost".

Sednici su prisustvovali članovi Odbora: Ljiljana Malušić, Milanka Jevtović Vukojičić, Vladica Dimitrov, Aida Ćorović, Elvira Kovač, Ljibuška Lakatoš, Vera Paunović, Zlata Đerić, Dubravka Filipovski i Nevenka Milošević, zamenik člana.

Sednicom je predsedavao Meho Omerović, predsednik Odbora.

66. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, je na sednici održanoj 10. maja 2016. godine koja je bila zatvorena za javnost, razmotrio i jednoglasno dao pozitivno mišljenje na Predlog pregovaračke pozicije Republike Srbije u okviru Međuvladine konferencije o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji za Poglavlje 24 - "Pravda, sloboda i bezbednost".

Sednicom je predsedavao Petar Petrović, predsednik Odbora.

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 10.05.2016.
Naslov: Redakcija