Zastava Bosne i Hercegovine

PRAVILNIK O TEHNIČKIM USLOVIMA ZA REGISTRACIJU KRAJNJIH KORISNIKA USLUGE SA PLAĆANJEM UNAPRED: Počela registracija korisnika pripejd kartica mobilne telefonije. Od 10. februara 2025. godine punu pripejd uslugu mobilne telefonije neće biti više moguće koristiti bez registracije


Od 10. februara, počela je registracija korisnika pripejd kartica mobilne telefonije, prema novom Pravilniku o tehničkim uslovima za registraciju krajnjih korisnika usluge sa plaćanjem unapred ("Sl. glasnik RS", br. 8/2024), saopštilo je Ministarstvo informisanja i telekomunikacija.

Novi, kao i postojeći pripejd korisnici će moći da se registruju u poslovnicama svojih operatera, dok će postepeno biti uvedena i online registracija korišćenjem šeme elektronske identifikacije osnovnog nivoa pouzdanosti.

Od 10. februara 2025. godine punu pripejd uslugu mobilne telefonije neće biti više moguće koristiti bez registracije.

Nakon toga korisnici pripejd usluga koji se ne budu registrovali imaće samo omogućene usluge obavljanja poziva ka hitnim službama ili ka sistemu korisničke podrške operatora.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt Biznis, 10.02.2024.
Naslov: Redakcija