Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

OBJAVLJEN POZIV ZA PODNOŠENJE PISMA O ZAINTERESOVANOSTI SA OBAVEZUJUĆOM PONUDOM RADI JEDINSTVENE PRODAJE PAKETA OD 28,51% AKCIJSKOG KAPITALA JUBMES BANKE A.D. BEOGRAD


Ministarstvo finansija je objavilo poziv za podnošenje pisma o zainteresovanosti sa obavezujućom ponudom radi jedinstvene prodaje paketa od 28,51% akcijskog kapitala Jubmes banke a.d. Beograd, koji se sastoji od 82.225 komada običnih akcija.

Akcijski kapital Banke ponuđen na prodaju sastoji se od običnih akcija u vlasništvu Republike Srbije i akcija banaka u stečaju u kojima je Agencija za osiguranje depozita stečajni upravnik.

Zainteresovanim stranama koje najkasnije do 24. januara 2019. godine budu podnele Zahtev za pristup Sobi sa podacima, biće omogućeno da izvrše pravno-finansijsku analizu poslovanja banke.

Rok za dostavljanje Pisma o zainteresovanosti sa obavezujućom ponudom, kojom će biti izražena ozbiljna spremnost za kupovinu akcija na regulisanom tržištu ili multilateralnoj trgovačkoj platformi je 9. april 2019. godine.

 Poziv za podnošenje Pisma o zainteresovanosti sa obavezujućom ponudom

Izvor: Vebsajt Ministarstva finansija, 10.12.2018.
Naslov: Redakcija