Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

"DAN OTVORENIH VRATA SA INSPEKTORIMA" 12. OKTOBRA 2017. GODINE U NOVOM SADU: U dijalogu će učestvovati inspektori tržišne, poreske, građevinske, komunalne, poljoprivredne, turističke i sanitarne inspekcije, kao i predstavnici inspekcije rada i inspekcije za zaštitu životne sredine, koji će odgovarati na pitanja, razjašnjavati nedoumice, davati preporuke za unapređenje poslovanja i time predstavnicima firmi omogućiti da pravovremeno uoče i otklone eventualne propuste u radu


Susret privrednika i predstavnika inspekcijskih službi pod nazivom "Dan otvorenih vrata sa inspektorima" održaće se u četvrtak, 12. oktobra 2017. godine u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, Narodnog fronta 10.

Ovaj događaj će se odvijati u periodu od 11 do 14 časova.

Tom prilikom predstavnici firmi i građani Novog Sada i okoline imaće priliku da u direktnom jedan-na-jedan razgovoru sa inspektorima dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa radom inspekcija.

U dijalogu će učestvovati inspektori tržišne, poreske, građevinske, komunalne, poljoprivredne, turističke i sanitarne inspekcije, kao i predstavnici inspekcije rada i inspekcije za zaštitu životne sredine, koji će odgovarati na pitanja, razjašnjavati nedoumice, davati preporuke za unapređenje poslovanja i time predstavnicima firmi omogućiti da pravovremeno uoče i otklone eventualne propuste u radu.

Svoje prisustvo svi zainteresovani mogu potvrditi do srede, 11. oktobra, najkasnije do 15 časova, na e-mail: uros_velickovic@eg.rs ili na broj telefona 060 70 71 067. Kontakt osoba je Uroš Veličković.

Izvor: Vebsajt 021, 09.10.2017.
Naslov: Redakcija