Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU STRATEGIJE UNAPREĐENJA POLOŽAJA OSOBA SA INVALIDITETOM U REPUBLICI SRBIJI DO 2020. GODINE: Rasprava će trajati do 31. oktobra 2016. godine


U postupku pripreme Predloga strategije unapređenja položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji do 2020. godine Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja sprovodi javnu raspravu.

Javna rasprava o Predlogu strategije unapređenja položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji do 2020. godine sprovodi se u periodu do 31. oktobra 2016. godine.

Prezentacije i rasprave o Predlogu strategije unapređenja položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji do 2020. godine biće organizovane u:

  • Novom Sadu 13. oktobra 2016. godine, u prostorijama sale Ribarac, Ribarsko ostrvo, Novi Sad;
  • Beogradu, 20. oktobra 2016. godine, u prostorijama Palate Srbija, Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 2;
  • Kragujevcu 25. oktobra 2016. godine, u prostorijama SC Iskra, Borivoja Petrovića bb, Kragujevac;
  • Nišu, 26. oktobra 2016. godine, u holu Gradske kuće, 7. jula bb, Niš; i
  • Beogradu, 31. oktobra 2016. godine, u prostorijama Palate Srbija, Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 2.

Sve prezentacije i rasprave organizuju se sa početkom u 11 časova.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa državne uprave i jedinica lokalne samouprave, nezavisnih tela, organizacija civilnog društva, stručne javnosti i drugi zainteresovani učesnici.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari učesnika javne rasprave dostavljaju se pisanim putem Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na adresu Beograd, Nemanjina 22-26 ili na elektronsku adresu: tatjana.prijic@minrzs.gov.rs ili kotevicj@minrzs.gov.rs.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, 06.10.2016.
Izvod iz vesti, Naslov: Redakcija