Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PREDSTAVLJANJE STUDIJE "DOPRINOS DELATNOSTI ZASNOVANIH NA AUTORSKOM PRAVU PRIVREDI SRBIJE" 23. SEPTEMBRA 2015. GODINE


Predstavljanje studije "Doprinos delatnosti zasnovanih na autorskom pravu privredi Srbije", u zajedničkoj organizaciji Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije, biće održano 23. septembra na Pravnom fakultetu, u Konferencijskoj sali, sa početkom u 11 sati.

Na ovom događaju će biti predstavljena studija o uticaju privrednih delatnosti zasnovanih na autorskom pravu na bruto društveni proizvod i zaposlenost u našoj zemlji.

Studiju je izradio tim naših stručnjaka sa dr Brankom Radulovićem na čelu, u okviru saradnje Zavoda za intelektualnu svojinu i Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO). Studija je završena 2014. godine i objavljena na engleskom jeziku u WIPO zbirci istoimenih nacionalnih studija završenih iste godine. Ovo je predstavljanje izdanja studije na srpskom jeziku.

Svoje učešće možete potvrditi najkasnije do 18. septembra 2015. godine, Tatjani Stevanović na mail: tstevanovic@zis.gov.rs ili  putem telefona: 011 2025 951.

Program događaja možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt Zavod za intelektualnu svojinu, 10.09.2015.