Zastava Bosne i Hercegovine

PRAVILNICI O KALENDARIMA OBRAZOVNO-VASPITNOG RADA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU: Drugo polugodište za učenike IV razreda gimnazije završava se 23. maja, za učenike završnih razreda stručnih škola 30. maja 2023. godine


Maturanti srednjih škola već polako odbrojavaju dane do kraja školske godine. Poslednji nastavni dan za učenike četvrte godine gimnazija je 23. maj, a za đake završnih razreda trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola 30. maj.

Osmaci će u školu ići do 6. juna. Za sve ostale osnovce i srednjoškolce poslednji radni dan u ovoj školskoj godini je 20. jun.

Male maturante očekuje polaganje završnog ispita od 21. do 23. juna i potom upis u srednje škole, dok upisna trka za brucoše počinje u drugoj polovini juna.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt Novosti, 02.05.2023.
Naslov: Redakcija