Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PROJEKTU RAZVOJA KONTROLISANE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA ZA 2015. GODINU: SUBVENCIJE ZA KONTROLU ZEMLJIšTA I PLODOVA I ZA TROšKOVE NABAVKE REPROMATERIJALA


Gradonačelnik Novog Sada raspisao je javni poziv za podnošenje prijava za učešće u projektu razvoja kontrolisane poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada Novog Sada za 2015. godinu, koji obuhvata dodelu subvencija za:

  • troškove kontrole zemljišta i plodova;
  • troškove nabavke repromaterijala.

Ukupna budžetska sredstva za ovu namenu iznose 1.100.000,00 dinara, dok maksimalni iznos sredstava koji se odobrava za subvencionisanje troškova nabavke repromaterijala iznosi 45.000,00 dinara po hektaru poljoprivredne površine.

Pravo učećša po javnom pozivu

  1. Poljoprivredni proizvođači (fizička lica), organizacije i institucije iz oblasti poljoprivrede koji su zainteresovani da započnu kontrolisanu poljoprivrednu proizvodnju, a imaju poljoprivredno zemljište i reristrovano poljoprivredno gazdinstvo na teritoriji Grada Novog Sada, i
  2. Proizvođači koji su uključeni u projekat i započeli proces kontrolisane poljoprivredne proizvodnje 2013. godine.

Rok za podnošenje prijava je 20. jul 2015. godine do 15.30 časova.

Javni poziv za podnošenje prijava za učešće u projektu razvoja kontrolisane poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada Novog Sada za 20I5. godinu - dodela subvencija za kontrolu zemljišta i plodova i za troškove nabavke repromaterijal (ONLINE)

Izvor: Vebsajt Grada Novog Sada, 09.07.2015.