Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

POČINJE NOVI CIKLUS PRIPREMNE NASTAVE MENTORA ZA PRAVOSUDNI ISPIT: Otvorene prijave za besplatna predavanja!


Mentor za pravosudni ispit organizuje novi ciklus online priprema počevši od subote, 14. maja 2022. od 11:00časova putem ZOOM platforme - prijavite se za besplatna predavanja iz svih predmeta!

Novinu majskog ciklusa čine pripreme iz Krivičnog procesnog i Krivičnog materijalnog prava!

Mentor za pravosudni ispit već drugu godinu za redom uspešno priprema veliki broj pravnika za polaganje pravosudnog ispita primenjujući nesvakidašnje nastavne metode zasnovane na velikom broju primera, asocijacija, crteža i šema koje će vam sa sigurnošću olakšati učenje i ubrzati pamćenje.

Novi ciklus onlajn priprema za pravosudni ispit počinje u subotu, 14. maja 2022. u 11:00 časova besplatnim predavanjima iz krivičnog procesnog i krivičnog materijalnog prava, pisanja presuda iz građanskog i krivičnog prava, obligacionog, ustavnog, upravnog, radnog prava , međunarodnog pirvatnog prava , stečaja i likvidacije , kao i predavanjem bivšeg sekretara za polaganje pravosudnog ispita i deljenjem iskustva jednog kandidata.

Svi časovi se održavaju putem Zoom platforme. Prijava za besplatne časove se vrši putem onlajn formulara nakon čega kandidat dobija link za pristup besplatnim predavanjima. Nakon besplatnog časa, kandidati se mogu prijaviti za pohađanje jednog, nekoliko ili svih kurseva u okviru ponude.

Paragraf Lex, partner Mentora za pravosudni ispit, obezbedio je pravnu bazu Paragraf Lex kao zvanično sredstvo za rad u okviru kursa, a u okviru iste saradnje obezbedio je polaznicima 6 meseci besplatnog korišćenja pravne baze Paragraf Lex.

Mentor za pravosudni ispit čini tim advokata, profesora i iskusnih pravnika na čelu sa nekadašnjim sekretarom za Pravosudni ispit i osnivačem Mentora, advokatom Vukašinom Jerinićem.

Za više informacija programu, uslovima pohađanja i drugim detaljima možete se obratiti putem adrese mentorpravosudni@gmail.com.

Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 10.05.2022.