Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

POZIV ZA UČEŠĆE NA DVODNEVNOJ OBUCI "MEDIJACIJA I ADVOKATURA - ZASTUPANJE KLIJENATA U MEDIJACIJI" U ORGANIZACIJI ADVOKATSKE KOMORE VOJVODINE: Prijave slati najkasnije do 23. novembra 2018. godine


Akademija Advokatske komore Vojvodine poziva zainteresovane da se prijave i uzmu učešća na dvodnevnoj obuci: “Medijacija i advokatura - zastupanje klijenata u medijaciji” koja će biti održana 7. i 8. decembra 2018. godine u prostorijama Advokatske komore Vojvodine, ul. Zmaj Jovina br. 20/I, a koja se, pod pokroviteljstvom Kraljevine Holandije, organizuje u saradnji sa Partnerima za demokratske promene Srbije.

Ova dvodnevna obuka namenjena je advokatima i advokatskim pripravnicima koji se mogu naći u ulozi zastupnika svojih klijenata, pravnih i fizičkih lica u postupcima medijacije i ima za cilj unapređenje veština advokata za efikasno zastupanje svojih klijenata u procesima vansudskog rešavanja sporova.

Predavači:

- Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka,

- Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke i predsednik NUMS-a.

Prvog dana obuka će biti održana od 15:30 do 20:00h, a drugog od 9:00 do 13:00h.

Prijave slati najkasnije do 23. novembra 2018. godine, na adresu akv.akademija@gmail.com, uz obavezno navođenje matičnog broja iz advokatske/pripravničke legitimacije.

Broj učesnika je ograničen na minimalno 16 i maksimalno 28 učesnika.

Prijave će se primati po redosledu prijavljivanja do maksimalnog broja od 28 učesnika.

Izvor: Vebsajt Advokatske komore Vojvodine, 8.11.2018.
Naslov: Redakcija