Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SKUP "NOVA PODZAKONSKA AKTA U OBLASTI ZAŠTITE VODA" 10. NOVEMBRA 2016. GODINE: Predstavljanje Uredbe o izmenama i dopunama Uredbe o graničnim vrednostima emisije zagađujućih materija u vode i rokovima za njihovo dostizanje, te Pravilnika o načinu i uslovima za merenje količine i ispitivanje kvaliteta otpadnih voda i sadržini izveštaja o izvršenim merenjima


U cilju unapređenja zaštite voda i informisanja predstavnika privrede (producenata otpadnih voda), naučnih institucija i organizacija koje se bave ispitivanjem kvaliteta voda, Privredna komora Srbije i Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine organizuju skup na temu: "Nova podzakonska akta u oblasti zaštite voda".

Skup će biti održan 10. novembra 2016. godine, sa početkom u 11:00 sati, PKS, Beograd, Terazije 23, velika sala, 2. sprat.

Na skupu će biti predstavljena podzakonska akta u oblasti zaštite voda:

1. Uredba o izmenama i dopunama Uredbe o graničnim vrednostima emisije zagađujućih materija u vode i rokovima za njihovo dostizanje ("Sl. glasnik RS", br. 1/2016),

2. Pravilnik o načinu i uslovima za merenje količine i ispitivanje kvaliteta otpadnih voda i sadržini izveštaja o izvršenim merenjima ("Sl. glasnik RS", br. 33/2016).

Kontakt: Gordana Petrović, T: 011 33 04 568, E: gordana.petrovic@pks.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 08.11.2016.
Naslov: Redakcija