Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

PREZENTACIJE JAVNOG POZIVA ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA IZGRADNJU POSTROJENJA ZA KOMBINOVANU PROIZVODNJU ELEKTRIčNE I TOPLOTNE ENERGIJE IZ BIOMASE/BIOGASA: 10. I 11. JUNA 2015. GODINE


Ministarstvo rudarstva i energetike Republike Srbije uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Privredne komore Srbije (PKS) i Regionalne privredne komore Kruševac, održaće Prezentaciju Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa.

Prezentacija će biti održana 10. juna 2015. godine, sa početkom u 10:30 časova, Privredna komora Vojvodine, Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, Master centar, službeni ulaz broj 5, 3. sprat, Velika sala (sala broj 13). Rok za prijavu je 9. jun 2015. godine na mejl: jovan.vujicic@pkv.rs.

Prezentacija će biti održana 11. juna 2015. godine, sa početkom u 11:00 sati, Regionalna privredna komora Kruševac, Balkanska 63, 4. sprat. Rok za prijavu je10. jun 2015. godine na telefon: 037 44 11 28.

Prezentacija Javnog poziva je namenjena potencijalnim investitorima, zainteresovanim da investiraju u postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa, kao i predstavnicima komercijalnih banaka koje su zainteresovane da kreditiraju ovakve projekte.

Na linku projekta http://www.mre.gov.rs/energetska-efikasnost-obnovljivi-izvori-biomasa.php objavljen je javni poziv sa konkursnom dokumentacijom, prijavom i ugovorom o dodeli bespovratnih sredstava.

Izvor: Vebsajt Privredna komora Srbije, 08.06.2015.