Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRODUŽENE JAVNE KONSULTACIJE ZA IZMENE I DOPUNE ZAKONA O ZAŠTITNIKU GRAĐANA: Rok za sugestije 28. februar 2018. godine


Radi prikupljanja većeg broja komentara i sugestija i sprovođenja stručnijeg i efikasnijeg postupka izrade teksta Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o Zaštitniku građana, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave produžava proces javnih online konsultacija do kraja februara 2018. godine.

Ministarstvo je započelo postupak javnih online konsultacija za polazne osnove za izradu izmena Zakona 6. decembra 2017. godine u cilju povećanja transparentnosti postupka, veće participacije organizacija civilnog društva, stručne javnosti i zainteresovanih građana.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva sve zainteresovane da učestvuju u online konsultativnom procesu, koji će trajati do 28. februara 2018. godine. Svoje komentare i sugestije možete poslati na adresu: prava.slobode.registri@mduls.gov.rs

Nakon okončanja elektronskih konsultacija Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika i izveštaj objaviti na internet prezentaciji Ministarstva.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, 07.02.2018.
Naslov: Redakcija