Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O UPRAVLJANJU PRIVREDNIM DRUŠTVIMA KOJA SU U VLASNIŠTVU REPUBLIKE SRBIJE: Rasprava će trajati do 20. decembra 2022. godine


U postupku pripreme Nacrta zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije, Ministarstvo privrede sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu do 20. decembra 2022. godine.

Učesnici u javnoj raspravi o Nacrtu zakona su relevantni državni organi, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu privrede elektronskim putem na predviđenom obrascu na e-mail adresu: psrs@privreda.gov.rs

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo privrede će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave isti objaviti na internet stranici Ministarstva privrede i na Portalu “eKonsultacije”.

Izvor: Vebsajt Ministarstva privrede, 01.12.2022.
Naslov: Redakcija