Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PORESKE I RAČUNOVODSTVENE AKTUELNOSTI VEZANE ZA KRAJ POSLOVNE GODINE: Paragraf organizuje besplatni vebinar 2. decembra 2022. godine


Kompanija Paragraf organizovaće, 2. decembra 2022. godine, besplatni vebinar na temu “Poreske i računovodstvene aktuelnosti vezane za kraj poslovne godine”.

Kompanija Paragraf i redakcija časopisa “Poresko-računovodstveni instruktor” tradicionalno organizuju besplatan vebinar vezan za poreske i računovodstvene teme koje svoju aktuelnost dobijaju krajem poslovne godine.

Učesnici vebinara će imati priliku da čuju odgovore na najaktuelnija pitanja iz prakse vezana za elektronsko fakturisanje i fiskalizaciju i njihov odnos sa propisima o PDV.

Pored toga, učesnici će moći da se podsete poreskih i računovodstvenih pravila koja svoju aktuelnost dobijaju krajem svake poslovne godine.

Takođe, očekuju se bitne izmene poreskih propisa, kao i propisa iz oblasti elektronskih faktura i fiskalizacije, pa će učesnici imati priliku da se upoznaju sa tim novinama.

Vebinar je namenjen računovođama, finansijskim direktorima, poreskim savetnicima, kao i svim drugim licima koja u svom poslovanju primenjuju poreske i računovodstvene propise, kao i propise iz oblasti elektronskog fakturisanja i fiskalizacije.

Teme vebinara:

  • Aktuelna pitanja iz oblasti elektronskog fakturisanja i fiskalizacije
  • Poreske teme vezane za kraj poslovne godine (poreski tretman izdataka za reklamu i reprezentaciju, utvrđivanje manjka i rashoda dobara, ispravka srazmernog poreskog odbitka...)
  • Osvrt na očekivane izmene poreskih propisa i propisa iz oblasti elektronskog fakturisanja i fiskalizacije
  • Predzaključne radnje i knjiženja
  • Ostale aktuelnosti

Predavači:

  • Aleksandar Milanović - glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa ”Poresko-računovodstveni instruktor”
  • Olica Pješčić - pomoćnik glavnog i odgovornog urednika stručnog časopisa “Poresko-računovodstveni instruktor”
  • v. prof. Dr Marina Protić - ovlašćeni eksterni i interni revizor.

Detaljne informacije o vebinaru (način prijave i ostale korisne informacije) možete saznati na stranici “Poreske i računovodstvene aktuelnosti vezane za kraj poslovne godine

Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 07.11.2022.