Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA: Rasprava će trajati do 25. novembra 2019. godine


U skladu sa Zaključkom Odbora za privredu i finansije Vlade Republike Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavljuje javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o zaštiti potrošača.

Javna rasprava sprovodi se u periodu do 25. novembra 2019. godine.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, putem elektronske pošte na adresu: zastita.potrosaca@mtt.gov.rs ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektor za zaštitu potrošača, Nemanjina br. 26, 11000 Beograd, sa napomenom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o zaštiti potrošača".

Centralni događaj održaće se 15. novembra 2019. godine sa početkom u 11:00 časova u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, ul. Resavska br. 15, sala 1.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i pripremiti konačnu verziju Nacrta zakona za razmatranje na sednici Vlade.

Izvor: Vebsajt Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 04.11.2019.
Naslov: Redakcija