Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

KONFERENCIJA €�GRADOVI I OPšTINE - POKRETAčI LOKALNOG EKONOMSKOG RAZVOJA", 10 JUNA 2015. GODINE


Stalna konferencija gradova i opština (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija", organizuje konferenciju „Gradovi i opštine - pokretači lokalnog ekonomskog razvoja" 10. juna 2015. godine u Beogradu, u hotelu Zira sa početkom u 11 časova.

U okviru ovog skupa biće predstavljeni rezultati projekta koji se odnose na unapređenje poslovnog okruženja na lokalnom nivou i organizovane dve panel diskusije na teme saradnje javnog i privatnog sektora na lokalnom nivou i privlačenje investicija.

U panel diskusijama učestvovaće predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva privrede, udruženja privrednika, stranih investitora, lokalnih poslovnih saveta, velikih kompanija, kao i gradova i opština.

Program „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji u procesu evropskih integracija" finansira Kraljevina Švedska, a od decembra 2011. sprovodi SKGO. Jedna od pet programskih komponenti je unapređenje poslovnog okruženja.

Za sve dodatne informacije i potvrdu učešća možete se obratiti Jeleni Mihajlović-Tanasijević elektonskom poštom na:  jelena.mihajlovic@skgo.org ili telefonom na broj 011 3223 446.

Izvor: Vebsajt SKGO, 05.06.2015.