Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ROBNIM BERZAMA: Rasprava će trajati do 1. juna 2018. godine


U postupku pripreme zakona kojim se uređuje oblast robnih berzi, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sprovodi Javnu raspravu o Nacrtu zakona o robnim berzama u periodu do 1. juna 2018. godine.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, putem elektronske pošte na e-mail: jelena.prekic@mtt.gov.rs ili pisanim putem na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Nemanjina 22-26, Beograd, sa naznakom "Javna rasprava – Nacrt zakona o robnim berzama".

Javnu raspravu o Nacrtu zakona, Ministarstvo će organizovati u formi dva okrugla stola koja će se održati:

  • u Beogradu, 11. maja 2018. godine u Privrednoj komori Srbije, ulica Resavska br. 13-15, sala br. 4, sa početkom u 12,00 časova; i
  • u Novom Sadu 15. maja 2018. godine u prostorijama Privredne komore Vojvodine, ul. Hajduk Veljkova br. 11, sa početkom u 10,00 časova.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i pripremiti konačnu verziju Nacrta zakona za razmatranje na sednici Vlade Republike Srbije.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo trgovine, 04.05.2018.
Naslov: Redakcija