Zastava Bosne i Hercegovine

NOVI CIKLUS PRIPREMNE NASTAVE MENTORA ZA PRAVOSUDNI ISPIT: Besplatan prvi čas za sve zainteresovane 12. februara preko Zoom platforme


Mentor za pravosudni ispit organizuje novi ciklus online priprema sa početkom u subotu 12.02.2022. od 11:00 časova putem ZOOM platforme - prijavite se za besplatni čas!

Mentor za pravosudni ispit već drugu godinu za redom uspešno priprema veliki broj pravnika za polaganje pravosudnog ispita primenjujući nesvakidašnje nastavne metode zasnovane na velikom broju primera, asocijacija, crteža i šema koje će vam sa sigurnošću olakšati učenje i ubrzati pamćenje.

Drugi ciklus onlajn priprema za pravosudni ispit počinje u subotu 12.02.2022. u 11:00 časova besplatnim predavanjima iz obligacionog, ustavnog, upravnog, radnog, međunarodnog pirvatnog prava kao i iz stečaja i likvidacije i traje šest nedelja. Svi časovi se održavaju putem Zoom platforme. Prijava za besplatni čas sprovodi se posredstvom formulara, nakon čega ćete dobiti link za pristup besplatnim predavanjima. Nakon besplatnog časa, kandidati se mogu prijaviti za pohađanje jednog, više ili svih kurseva u okviru ponude.

Paragraf Lex, partner Mentora za pravosudni ispit, obezbedio je pravnu bazu Paragraf Lex kao zvanično sredstvo za rad u okviru kursa, a u okviru iste saradnje obezbedio je polaznicima 6 meseci besplatnog korišćenja pravne baze Paragraf Lex.

Mentor za pravosudni ispit čini tim advokata, profesora i iskusnih pravnika na čelu sa nekadašnjim sekretarom za Pravosudni ispit i osnivačem Mentora, advokatom Vukašinom Jerinićem.

Za više informacija programu, uslovima pohađanja i drugim detaljima možete se obratiti putem mentorpravosudni@gmail.com.

Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 7.2.2022.