Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 7. DECEMBRA 2015. GODINE POTPISIVANJE IZJAVE O SARADNJI SA ŠVAJCARSKOM AGENCIJOM ZA RAZVOJ I SARADNJU I UNDP U SRBIJI, ZA NOVU FAZU PROJEKTA "JAčANJE NADZORNE ULOGE I JAVNOSTI U RADU NARODNE SKUPšTINE" I PREDSTAVLJANJE PORTALA ZA NADZOR JAVNIH FINANSIJA


Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, Veroljub Arsić, potpisaće u ponedeljak, 7. decembra 2015. godine, u ime Narodne skupštine Republike Srbije Izjavu o saradnji sa Švajcarskom agencijom za razvoj i saradnju i UNDP u Srbiji, za novu fazu projekta "Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine".

Izjavu o saradnji Narodne skupštine, Švajcarske agencije za razvoj i saradnju i UNDP u Srbiji potpisaće švajcarski ambasador u Srbiji Nj.E. Žan Danijel Ruh i stalna koordinatorka UN-a i stalna predstavnica UNDP-a u Srbiji, Irena Vojačkova Soljorano.

Potpisivanje Izjave održaće se u Domu Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13, u centralnom holu, sa početkom u 10.50 časova.

Po potpisivanju Izjave potpredsednik Arsić i glavni konsultant UNDP-a za Portal, Radojko Obradović, predstaviće Portal za nadzor javnih finansija.

Predstavljanje Portala održaće se u Domu Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića 13, u sali 2, sa početkom u 11.30 časova.

Izvor: Press služba Skupština Srbije, 06.12.2015.
Naslov: Redakcija