Zastava Bosne i Hercegovine

NAPREDNA OBUKA ZA PRIMENU ZAKONA O ZAŠTITI UZBUNJIVAČA ZA SUDIJE, TUŽIOCE I ADVOKATE: Rok za prijavu 7. novembar 2017. godine


Portal Pištaljka u saradnji sa Pravosudnom akademijom, udruženjem Alterfakt i magazinom Nedeljnik realizuje projekat napredne obuke za primenu Zakona o zaštiti uzbunjivača ("Sl. glasnik RS", br. 128/2014 - dalje: Zakon) za sudije, tužioce i advokate "Glasna Pištaljka" (Loud Whistle), uz finansijsku podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Jedan od glavnih ciljeva projekta jeste približiti advokatima Zakon, upoznati ih sa dosadašnjom sudskom praksom, kao i izazovima koji predstoje.

S tim u vezi, u okviru gore pomenutog projekta poziva se 25 advokata iz AK Vojvodine i AK Šapca na dvodnevnu obuku na temu primene Zakona, koju će držati advokati i novinari-osnivači Pištaljke sa iskustvom u ovoj oblasti.

Dvodnevna obuka će biti realizovana u kongresnom centru Ceptor Andrevlje, Banoštor, 02. i 03. decembra 2017. godine.

Organizatori će pokriti troškove smeštaja učesnika, kao i ostale troškove obuke (ishranu, radni materijal, osveženje). Troškovi prevoza nisu pokriveni.

Prijavljivanje se vrši na e-mail adresu: advokati@pistaljka.rs, najkasnije do 07.11.2017.godine.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt podatke (adresu advokatske kancelarije, e-mail adresu, broj telefona) i iskustvo u vođenju sporova iz građansko-pravne materije, posebno radnih sporova i sporova o zaštiti uzbunjivača, ukoliko postoji.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 063/7745-284, kontakt osoba: Milan Pavlica.

Izvor: Vebsajt Advokatske komore Vojvodine, 06.11.2017.
Naslov: Redakcija