Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O FINANSIRANJU POLITIČKIH AKTIVNOSTI: Rasprava će trajati do 22. oktobra 2019. godine


U postupku pripreme Zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti Ministarstvo finansija sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se do 22. oktobra 2019. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su svi subjekti zainteresovani za pitanja finansiranja političkih aktivnosti, državni organi, nevladine organizacije i drugi.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se na email adresu: sekretarijat@mfin.gov.rs

Tekst Nacrta zakona predstaviće se na Okruglom stolu pod nazivom "Predstavljanje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansiranju političkih aktivnosti", koji će se, u organizaciji Ministarstva finansija i Radne grupe za saradnju sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava u koordinaciji i praćenju sprovođenja primene preporuka za unapređenje izbornog procesa, održati 16. oktobra 2019. godine u Beogradu, sa početkom u 10.00 časova.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo finansija, 03.10.2019.
Naslov: Redakcija