Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

OBJAVLJEN "PRIRUČNIK ZA RAD PREDSTAVNIKA REPUBLIČKOG SEKRETARIJATA ZA ZAKONODAVSTVO U PREGOVARAČKIM GRUPAMA U PROCESU PRISTUPANJA REPUBLIKE SRBIJE EVROPSKOJ UNIJI"


Šef Pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji SrbijeTanja Miščević, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike SrbijeSrđan Majstorović, zamenik direktora Republičkog sekretarijata za zakonodavstvoGradimir Nenadović i rukovodilac GIZ Programa za pravne i pravosudne reforme u Srbiji Akbar Mohabat, predstavili su u petak, 27. maja 2016. godine Priručnik za rad predstavnika Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo u pregovaračkim grupama u procesu pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji, autoraKristian Turkalj.

Priručnik je jedan od rezultata Programa za pravne i pravosudne reforme, a u njegovoj pripremi su učestvovali predstavnici Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo, Kancelarije za evropske integracije i Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ). Značaj ovog priručnika je u tome što daje smernice za budući intenzivni zajednički rad pregovaračkih grupa i Republičkog sekretarijata za zakonodavstvo.

Izvor: Vebsajt Kancelarija za evropske integracije, 02.06 2016.