Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO "UČINCI ZAKONA O INSPEKCIJSKOM NADZORU I RAZVOJ MEĐUSEKTORSKE SARADNJE U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE U OBLASTI ALKOHOLNIH PIĆA" 13. DECEMBRA 2016. GODINE


Okrugli sto "Učinci Zakona o inspekcijskom nadzoru i razvoj međusektorske saradnje u borbi protiv sive ekonomije u oblasti alkoholnih pića", biće organizovan13. decembra 2016. godine, sa početkom u 11:00 časova, u Privrednoj komori Srbije (PKS), Terazije 23, velika sala, drugi sprat.

Na okruglom stolu je planirano učešće predstavnika ministarstava finansija, privrede, trgovine, turizma i telekomunikacija, poljoprivrede i zaštite životne sredine, državne uprave i lokalne samouprave, zdravlja, pravde i unutrašnjih poslova, poreske uprave, uprave carine, koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije, NALED-a, eksperata i privrednika, kao i nekih globalnih udruženja.

Teme okruglog stola biće:

  • Predstavljanje aktuelnih podataka o sivoj ekonomiji na tržištu sa akcentom na oblast jakih alkoholnih pića
  • Dosadašnji rezultati primene novog Zakona o inspekcijskom nadzoru ("Sl. glasnik RS", br. 36/2015) i akcije usmerene na suzbijanje "crnog" tržišta alkoholnih pića (nelegalna proizvodnje, promet i trgovina u oblasti jakih alkoholnih pića).

Kontakt: mr Gordana Hašimbegović, 011 32 30 949, gordana.hasimbegovic@pks.rs.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 05.12.2016.