Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O UPRAVLJANJU OTPADOM: Rasprava će trajati do 20. novembra 2019. godine


Odbor za privredu i finansije Vlade Republike Srbije usvojio je Zaključak sa Programom javne rasprave na Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom.

Ministarstvo zaštite životne sredine poziva zainteresovane građane, kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom i da daju svoje komentare, sugestije i predloge.

Javna rasprava sprovodi se do 20. novembra 2019. godine.

Prezentovanje Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom, biće održano u Beogradu, 12. novembra 2019. godine u Skupštini grada Beograda sa početkom u 12 časova.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Ministarstvu zaštite životne sredine na Obrascu za komentare ili putem elektronske pošte na e-mail adresu: sekretarijat@ekologija.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstvo zaštite životne sredine, Beograd, Omladinskih brigada 1, sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o upravljanju otpadom".

Izvor: Vebsajt Ministarstvo zaštite životne sredine, 31.10.2019.
Izvod iz vesti, Naslov: Redakcija