Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JUBILEJ – 20 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA KOMPANIJE PARAGRAF


Poštovani pretplatnici,

Evo nas pred još jednim jubilejom!
Kompanija Paragraf ove godine s ponosom proslavlja 20 uspešnih godina postojanja i rada.

Svojim poslovanjem već prepoznatljiva kao lider u oblasti informisanja, bitnom za uspešno i zakonito poslovanje u Republici Srbiji, nastavlja da raste i razvija se i na tržištu Republike Crne Gore i Republike Srpske, gde se predstavlja novim projektima - pravnim bazama koje obuhvataju informacije bitne za uspešno i zakonito poslovanje u tim zemljama.

Predanim radom i zalaganjem utvrdili smo ugled u poslovnom svetu pravnom bazom Paragraf Lex, svakodnevnim priređivanjem propisa, instrukcija za njihovu primenu i drugih aktuelnih i pouzdanih informacija.

Kriterijumi i pravila poslovnog ponašanja koja negujemo, jasna su i precizna. Posvećenost, stručnost, profesionalnost i ažurnost, najvažniji su postulati u radu, a zadovoljstvo pretplatnika motiv za naša dalja stremljenja da budemo još bolji.

Izuzetno se ponosimo činjenicom da pravnu bazu Paragraf Lex sada koristi oko 16.000 korisnika koji rade na poslovima za koje im je neophodno poznavanje propisa, odnosno njihove primene u praksi i na to da većina njih više ne može da zamisli radni dan bez Paragraf Lex-a.

Sigurni smo da će godine koje su pred nama biti nastavak Paragrafove uspešne poslovne priče, rešeni da ostanemo dosledni na svom putu, realizujemo još bolje projekte i ideje i dajemo posebnu dimenziju ostvarivanja prava i pravičnosti u društvu.

U nadi da ćemo i dalje biti Vaš pouzdan i stalan oslonac u radu,
I u ovom svečanom trenutku za Vaš i naš Paragraf,
zahvaljujemo što nam verujete i želimo Vam uspeh u daljem poslovanju!

Glavni i odgovorni urednik Pravne baze
Milica Đurković