Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV ZA PRIVATIZACIJU TRI ZASTAVINE FABRIKE: ROK ZA DOSTAVLJANJE PISAMA O ZAINTERESOVANOSTI 4. NOVEMBAR 2015. GODINE


Agencija za privatizaciju objavila je 5. oktobra 2015. godine javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije tri Zastavine fabrike- Zastava kamiona iz Kragujevca, Zastava automobila i Zastava specijalnih automobila u Somboru.

Agencija je pozvala sve zainteresovane investitore da dostave pismo o zainteresovanosti za učestvovanje u postupku privatizacije tih subjekata.

Rok za dostavljanje pisama o zainteresovanosti je najkasnije do 4. novembra 2015. godine, navodi se na sajtu Agencije za privatizaciju.

Pismo o zainteresovanosti mora da sadrži:

  • osnovne podatke o zainteresovanom investitoru,
  • osnovne podatke o subjektu privatizacije,
  • iskazivanje interesa za učestvovanje u postupku privatizacije i
  • predlog modela privatizacije u skladu sa Zakonom o privatizaciji("Sl. glasnik RS", br. 83/2014 i 46/2015) - ukoliko je investitor zainteresovan za model prodaje imovine, navesti koja imovina predstavlja predmet interesovanja.

Takođe treba da sadrži predlog indikativne cene, investicionog programa, okvirnog plana poslovanja i broja zaposlenih iz subjekta privatizacije i van subjekta privatizacije koje je investitor spreman da zaposli na neodređeno vreme.

Izvor: Vebsajt Tanjug, 05.10.2015.
Naslov: Redakcija