Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

ISTEKAO ROK ZA IZVEŠTAJE DIREKTORA DRŽAVNIH PREDUZEŠĆA RESORNOM MINISTRU


5. maja 2014.godine istekao je rok do kada su direktori državnih preduzeća u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dužni da resornom ministru dostave izveštaj o poslovima na kojima rade, kao i planiranim budućim projektima.

Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, direktori javnih preduzeća, akcionarskih društava, direkcija i uprava do 5. maja su bili dužni da dostave kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte na kojima trenutno rade, ključne probleme sa predlozima rešenja i strateške projekte na kojima će raditi u naredne dve do tri godine.

To im je naloženo na sastanku koji su pre pet dana održali sa ministarkom koja im je prenela da će svi državni organi i preduzeća, čiji je vlasnik država, morati da se usklade sa politikom Vlade i da zbog teške situacije u državi neće biti razumevanja za propuste u upravljanju.

Na sastanku je dogovoreno da će sva državna preduzeća u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ubuduće raditi u stalnoj koordinaciji sa Ministarstvom, a redovni sastanci s ministrom održavaće se jednom mesečno.

Izvor: Tanjug