Zastava Bosne i Hercegovine

PREZENTACIJA PRAVILNIKA O PODSTICAJIMA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLJOPRIVREDNOG GAZDINSTVA ZA IZGRADNJU I OPREMANJE OBJEKATA ZA UNAPREĐENJE PRIMARNE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE I PRIVREDNIH DRUŠTAVA KOJA SE BAVE IZGRADNJOM I OPREMANJEM ISTIH 11. APRILA 2017. GODINE


Prezentacija Pravilnika o podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za izgradnju i opremanje objekata za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje i privrednih društava koja se bave izgradnjom i opremanjem istih ("Sl. glasnik RS", br. 29/2017) biće održana u Zrenjaninu 11. aprila 2017. godine, sa početkom u 11:00 časova, PKS - RPK Zrenjanin, Kralja Petra Prvog 3/1.

Cilj seminara je upoznavanje poljoprivrednih gazdinstava (MSP, ZZ, preduzetnika i individualnih poljoprivrednih proizvođača) sa podsticajima Ministarstva poljoprivrede i preduzećima koja proizvode opremu i grade objekte koje sufinansira Ministarstvo.

Seminar je namenjen poljoprivrednim gazdinstvima (MSP, ZZ, preduzetnicima i individualnim poljoprivrednim proizvođačima).

Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 05.04.2017.