Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Međunarodni dani razgovora sa Crnom Gorom, u Nišu i Beogradu, 12. i 13. decembra 2019. godine. Savetodavci će pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između Srbije i CG


Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Crnoj Gori i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora sa Crnom Gorom održavaju:

  • 12. decembra 2019. godine u Nišu, od 9 do 16.00 časova (prostorije RF PIO Filijale Niš, Prijezdina 1) i
  • 13. decembra 2019. godine u Beogradu, od 9 do 17.00 časova (prostorije Službe I Filijale za grad Beograd na Novom Beogradu, Bulevar umetnosti 10).

Na ovim razgovorima će savetodavci iz crnogorskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Crne Gore.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Izvor: Vebsajt Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, 02.12.2019.
Naslov: Redakcija