Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI KONKURS ZA POPUNjAVANjE IZVRŠILAČKIH RADNIH MESTA U REPUBLIČKOM GEODETSKOM ZAVODU: Rok za podnošenje prijava osam dana


Republički geodetski zavod objavio je, 3.11.2021. godine, javni konkurs za popunjavanje 111 izvršilačkih radnih mesta (za 132 lica) u Republičkom geodetskom zavodu. Rok za podnošenje prijava je osam dana i počinje da teče narednog dana od dana oglašavanja konkursa u periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje.

U skladu sa odredbom stava 27. Uredbe o internom i javnom konkursu za popunjavanje radnih mesta u državnim organima ("Sl. glasnik RS", br. 2/2019 i 67/2021), rezultati provere ponašajnih kompetencija kandidata koji je ispunio merila u jednom konkursnom postupku imaju važnost trajanja u svim konkursnim postupcima u organima državne uprave, odnosno u državnom organu koji se sprovode u naredne dve godine od dana sprovedene provere, a da rezultati provere opštih funkcionalnih kompetencija za kandidata koji je ispunio merila na proveri opštih funkcionalnih kompetencija u jednom konkursnom postupku imaju važnost trajanja u svim konkursnim postupcima u organima državne uprave, odnosno u državnom organu koji se sprovode u naredne dve godine od dana sprovedene provere, osim ako kandidat nije zahtevao novu proveru opštih funkcionalnih kompetencija.

Iz napred navedenog proizilazi da za kandidate koji su “uspešno” ostvarili rezultate provere ponašajnih i opštih funkcionalnih kompetencija u roku od dve godine od dana polaganja, važe ostvareni rezultati, koju evidenciju vodi Služba za upravljanje kadrovima.

Znači, za kandidate koji su u prethodne 2 godine uspešno ostvarili rezultate opštih i ponašajnih kompetencija u ovom konkursnom postupku će biti proveravane samo posebne funkcionalne kompetencije.

Primeri pravilno popunjenih obrazaca prijave za javni konkurs objavljeni na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

Preuzmite:

Konkursna dokumentacija za preuzimanje

Primeri pravilno popunjenih obrazaca prijave za javni konkurs

Izvor: Vebsajt RGZ, 3.11.2021.
Naslov: Redakcija