Zastava Bosne i Hercegovine

ON-LINE HELP KURS SAVETA EVROPE “POSLOVANJE I LJUDSKA PRAVA”: Pisane prijave zainteresovani advokati podnose najkasnije do 25. oktobra, a kurs počinje 27. oktobra 2023. godine


Savet Evrope u okviru programa o obrazovanju za ljudska prava za pravne stručnjake (HELP) u saradnji sa Advokatskom akademijom Advokatske komore Srbije organizuje on-line kurs na temu “Poslovanje i ljudska prava”, koji će održati predavač Advokatske akademije Advokatske komore Srbije i sertifikovani trener HELP programa, advokat Dr Jovana Veličković.

Kurs počinje 27. oktobra 2023. godine.

Polaznik kursa može biti svaki advokat u Srbiji, a maksimalni broj polaznika kursa je 25. Polaznici koji uspešno savladaju kurs, dobijaju sertifikat Saveta Evrope i Advokatske akademije Advokatske komore Srbije.

Pisane prijave na kurs zainteresovani advokati podnose najkasnije do 25.10.2023.godine, a pisana prijava mora da sadrži: ime i prezime advokata, adresu sedišta kancelarije, e-mail adresu i kontakt telefon. U slučaju većeg broja prijavljenih, prvih 25 prema vremenu prijema prijave, biće polaznici kursa.

Prijave se podnose na e-mail Advokatske komore Srbije a.k.srbije@gmail.com

U prilogu možete pogledati i pozivno pismo za uvodni događaj za pokretanje HELP kursa, koji će se održati 27.10.2023. godine, sa početkom u 11:00 časova, u Kancelariji Saveta Evrope u Beogradu, Španskih boraca 3.


Izvor: Vebsajt Advokatske komore Srbije, 02.10.2023.
Naslov: Redakcija