Zastava Bosne i Hercegovine

NEDELJA BESPLATNE PRIPREMNE NASTAVE MENTORA ZA PRAVOSUDNI ISPIT: Nastava se odvija putem platforme ZOOM od 17. do 23. aprila 2023. godine


Mentor za pravosudni ispit organizuje nedelju besplatne nastave putem platforme ZOOM koja počinje 17.04. i traje do 23.04. Na sledećem linku su otvorene prijave: https://forms.gle/4szFh8ag5ArMokKo7, nakon čega će svi prijavljeni blagovremeno dobiti raspored i link putem kog možete pratiti nastavu.

Kroz inovativne metode, crteže, šeme, skice i asocijacije predstavljena je materija pravosudnog ispita, tako da svima koji počinju sa spremanjem ili su već počeli da spremaju pravosudni ispit štedimo vreme i energiju. Naime, Mentor za pravosudni ispit je nastao sa ciljem da se sva materija pravosudnog ispita efikasno predstavi na način koji olakšava pamćenje, učenje i razumevanje. Za vas smo prikupili i sistematizovali pitanja i potpitanja koja ispitivači postavljaju. U nedelji besplatne nastave očekuje vas preko 10 sati konkretnih saveta, šema i skica koje će vam pomoći u spremanju pravosudnog ispita i to iz sledećih predmeta:

  1. Ustavno pravo
  2. Upravno pravo
  3. Pisanje presude (građansko i krivično pravo)
  4. Krivično materijalno pravo
  5. Stečaj i likvidacija
  6. Obligaciono pravo
  7. MPP i radno pravo

Tim Mentora za pravosudni ispit čine dr Nebojša Jerinić, adv. Nenad Vojnović i adv. Vukašin Jerinić (bivši sekretar pravosudnog ispita).

Paragraf Lex, partner Mentora za pravosudni ispit, obezbedio je pravnu bazu Paragraf Lex kao zvanično sredstvo za rad u okviru kursa, a u okviru iste saradnje obezbedio je polaznicima 6 meseci besplatnog korišćenja pravne baze Paragraf Lex.

Za više informacija o programu, uslovima pohađanja i drugim detaljima možete se obratiti putem adrese: mentorpravosudni@gmail.com

Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 04.04.2023.